JOSEPA FERRER VILA

Directora
Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya 5.953
Àrees d’intervenció: Infantil, Adolescents, Adults, Gent Gran, Parelles, Famílies
Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona a l’any 1987, seguint un currículum de clínica. Màster en Gerontologia Social. Postgrau en Teràpia de Conducta. Membre de l’SCRITC.

Experta en Psicoteràpia, acreditada per EuroPsy, Federació Europea de Associacions de Psicòlegs EFPA. Terapeuta cognitivoconductual acreditada per l’Associació Europea de Teràpia del Comportament i la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament.

Des del 1990 que he exercit la psicologia clínica, amb adolescents, adults, gent gran i teràpia de parella , en diferents centres de psicologia, al Vendrell, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.

Des del 1990 soc directora del centre Proa, Psicologia i Formació al Vendrell. Conjuntament realitzo l’Assessorament psicològic a víctimes de violència domèstica a l’ajuntament del Vendrell. Combino aquestes tasques amb la de formadora fent conferencies, xerrades i participant en projectes divulgatius i formatius.

INÉS VIRGILI MONTOLIU

Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya 7.700
Àrees d’intervenció: Infantil, Juvenil, Famílies
Llicenciada en Psicologia per la URV, l’any 1993.

Des de l’any 2013 formo part de l’equip de professionals del centre Proa, Psicologia i Formació, al Vendrell com a autònoma. També combino aquest treball amb altre centre de Psicologia a Tarragona.

En col·laboració amb la URV sóc tutora de Pràcticum d'estudis de Psicologia i tutora de Màster en Psicologia Clínica i de la Salut.. Realitzo tasques de formadora, fent conferències i xerrades.

Durant més de 20 anys, la meva experiència ha estat en l’àrea infantil, juvenil, d’adults i familiar, fent diagnòstics i teràpia cognitivoconductual de trastorns d’aprenentatge, de conducta, ansietat, depressió, relacions familiars, de parella i altres trastorns associats a l’estrès, treball i relacions interpersonals.

SÍLVIA LÓPEZ CASTELLOTE

Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya 5.816
Logopeda pel Col·legi de Logopedes de Catalunya Col. núm.08-55
Àrees d’intervenció: Adolescents, Adults, Parelles, Famílies
Llicenciada en Psicologia, especialitat clínica per la Universitat de Barcelona (UB).
Postgrau en Logopèdia. Rehabilitació dels Trastorns del Llenguatge i la Parla. Universitat Politècnica de Catalunya.
Docent des de l'any 1992 en Màsters impartits a ISEP: Màster de Logopèdia, Màster de Logopèdia educativa, Màster en Avaluació i Intervenció Logopèdica. Docent en els Postgraus d'ISEP : Postgrau en Especialització en Teràpia Miofuncional i Postgrau en Dislèxia. Especialista en Teràpia miofuncional i foniatria. Formació en cant.
Des de fa més de vint anys compagino la meva tasca com a i psicòloga clínica i logopeda en centres públics i privats amb la docència en Postgraus, Màster i seminaris en logopèdia i psicologia de manera presencial i on-line. Tutora de pràctiques a ISEP, UOC i Universitat Jaume I.
Des del març del 2016 formo part de l'equip de professionals de Proa Psicologia i Formació, com a professional autònoma.