A Proa, Psicologia i Formació tenim més de 20 anys d’experiència en el tractament de trastorns psicològics i la millora de la qualitat de vida.

Som un centre privat d’atenció, orientació i tractament en psicologia, ubicat a la vila del Vendrell, Baix Penedès,  integrat per un equip de psicòlegs especialitzats en clínica i amb una àmplia experiència. Això  ens permet donar la resposta i els tractaments més adequats per a cada pacient. Ens dediquem tant a l’atenció d’adults, com als adolescents, nens, parelles, famílies i gent gran.

L’àrea de Proa Formació desenvolupa activitats complementàries, vinculades a la prevenció,  la promoció de la salut i a la formació, en els àmbits infantojuvenils, d'adults i gent gran

Paral·lelament al tractament psicològic també col·laborem en diferents institucions,  Caritas, Centres de Primària del Vendrell, Benestar Social de l’Ajuntament, entre d’altres. Llegir més

Ens trobem a la Rambla del Vendrell, en un edifici on també podreu trobar altres serveis professionals.


 

Són ja  moltes  les persones que, havent necessitat la nostra ajuda, coneixen la nostra professionalitat i seriositat. La nostra principal satisfacció és veure com la gran majoria dels pacients han decidit confiar en nosaltres per les bones referències que els han arribat a través d’altres usuaris. Proa és un centre que no fa publicitat. El bon fer cultivat durant aquests 20 anys d'exercici, ens ha convertit en un centre de referència a la comarca.

Els nostres pacients provenen,  a més del Vendrell, de la comarca del Baix Penedès i d’altres zones, com ara Valls, Vilafranca, Segur de Calafell, Roda de Barà, Torredembarra o Tarragona.

El centre també compta amb un arxiu d’històries clíniques totalment adaptat a la Llei Orgànica 15/99 de Protecció de Dades.

Al  centre Proa, Psicologia i Formació  ens sentim orgullosos d’haver pogut ajudar, des dels inicis, a tots els nostres pacients i esperem poder seguint-ho fent durant molt més temps.