JOSEPA FERRER VILA

Directora
Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya 5.953
Àrees d’intervenció: Infantil, Adolescents, Adults, Gent Gran, Parelles, Famílies
Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona a l’any 1987, seguint un currículum de clínica. Màster en Gerontologia Social. Postgrau en Teràpia de Conducta. Membre de l’SCRITC.

Experta en Psicoteràpia, acreditada per EuroPsy, Federació Europea de Associacions de Psicòlegs EFPA. Terapeuta cognitivoconductual acreditada per l’Associació Europea de Teràpia del Comportament i la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament.

Des del 1990 que he exercit la psicologia clínica, amb adolescents, adults, gent gran i teràpia de parella , en diferents centres de psicologia, al Vendrell, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.

Des del 1990 soc directora del centre Proa, Psicologia i Formació al Vendrell. Conjuntament realitzo l’Assessorament psicològic a víctimes de violència domèstica a l’ajuntament del Vendrell. Combino aquestes tasques amb la de formadora fent conferencies, xerrades i participant en projectes divulgatius i formatius.

MARTA SOLER FERRER

Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya 11.567
Àrees d’intervenció: Adolescents, adults, parelles, famílies
Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona l'any 1997, seguint currículum clínic. Màster en Teràpia Cognitiu-Social per la Universitat de Barcelona. Experta i membre de la comissió en Psicologia d’Emergències i Catàstrofes del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i membre del grup de Psicòlegs d’Emergències del SEM. Sòcia l’Associació Espanyola de Psicoteràpies Cognitives (ASEPCO). Intèrpret de Llengua de Signes Catalana (ILSC).
Des de l’any 2000 he exercit la psicologia clínica en centres públics i privats realitzant orientacions, diagnòstics, teràpies individuals, de parella, família i de grup. Paral·lelament he realitzant tasques diferents: Servei de Valoració i Orientació a Persones amb Discapacitat (CAD) i Servei de Valoració i Orientació (EVO) Laboral a Persones amb Discapacitat, de la Generalitat de Catalunya; Servei de Mesures Penals Alternatives (MPA) del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya (intervencions, valoració i seguiment de les mesures). Realització de peritatges psicològics.
Des de setembre de 2016 formo part de l'equip de professionals de Proa Psicologia i Formació, com a professional autònoma. Actualment, combino aquesta col·laboració amb el treball de psicòloga a l’Equip d’Assessorament Tècnic (EAT) Penal de Tarragona.

IMMA MARTORELL MONTES

Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya 11.490
Àrees d’intervenció: Infantil, Famílies
Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona l’any 2001. Postgrau en Gestió i Resolució de Conflictes: Mediació. Postgrau en Psicologia Clínica Infanto juvenil. Acreditació Psicòleg General Sanitari. Certificació clínica dels instruments diagnòstics ADI-R i ADOS. Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya número 11.490.

Des de l’any 2002 col·laboro amb el Centre Proa, Psicologia i Formació, al Vendrell , com a professional autònoma. Combino aquesta tasca amb el treball en atenció precoç al CDIAP (Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç) del Baix Penedès.

MERITXELL BOSCH MASAFRETS

Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya 16.506
Àrees d’intervenció: Infantil, Famílies
Llicenciada en Psicologia per la UNED, l’any 2007, seguint un currículum en Psicologia Clínica. Màster en Psicologia Clínica infantilojuvenil. Membre de l’Associació Espanyola de Psicologia Clínica i Psicopatologia, AEPCP.

Des de 2009, exerceixo la psicologia clínica en l’àmbit infantil al centre Proa, psicologia i formació, com autònoma. Combino aquesta tasca, amb un projecte comunitari de l’Ajuntament del Vendrell, realitzant assessorament psicològic a diferents centres educatius. Participo en el projecte “Pla lector” impulsat des de l’Ajuntament, per millorar les dificultats en comprensió lectora a escoles del municipi.

INÉS VIRGILI MONTOLIU

Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya 7.700
Àrees d’intervenció: Infantil, Juvenil, Famílies
Llicenciada en Psicologia per la URV, l’any 1993.

Des de l’any 2013 formo part de l’equip de professionals del centre Proa, Psicologia i Formació, al Vendrell com a autònoma. També combino aquest treball amb altre centre de Psicologia a Tarragona.

En col·laboració amb la URV sóc tutora de Pràcticum d'estudis de Psicologia i tutora de Màster en Psicologia Clínica i de la Salut.. Realitzo tasques de formadora, fent conferències i xerrades.

Durant més de 20 anys, la meva experiència ha estat en l’àrea infantil, juvenil, d’adults i familiar, fent diagnòstics i teràpia cognitivoconductual de trastorns d’aprenentatge, de conducta, ansietat, depressió, relacions familiars, de parella i altres trastorns associats a l’estrès, treball i relacions interpersonals.

SÍLVIA LÓPEZ CASTELLOTE

Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya 5.816
Logopeda pel Col·legi de Logopedes de Catalunya Col. núm.08-55
Àrees d’intervenció: Adolescents, Adults, Parelles, Famílies
Llicenciada en Psicologia, especialitat clínica per la Universitat de Barcelona (UB).
Postgrau en Logopèdia. Rehabilitació dels Trastorns del Llenguatge i la Parla. Universitat Politècnica de Catalunya.
Docent des de l'any 1992 en Màsters impartits a ISEP: Màster de Logopèdia, Màster de Logopèdia educativa, Màster en Avaluació i Intervenció Logopèdica. Docent en els Postgraus d'ISEP : Postgrau en Especialització en Teràpia Miofuncional i Postgrau en Dislèxia. Especialista en Teràpia miofuncional i foniatria. Formació en cant.
Des de fa més de vint anys compagino la meva tasca com a i psicòloga clínica i logopeda en centres públics i privats amb la docència en Postgraus, Màster i seminaris en logopèdia i psicologia de manera presencial i on-line. Tutora de pràctiques a ISEP, UOC i Universitat Jaume I.
Des del març del 2016 formo part de l'equip de professionals de Proa Psicologia i Formació, com a professional autònoma.